WIJ STAAN KLAAR VOOR U

Ontmoet de eigenaars

Zowel Jolien Van Puyvelde als Robby Baccaert genoten een opleiding aan de hotelschool O.L.V.P. in Lokeren. Robby volgde bijkomend een opleiding tot sommelier en in 2019 werd hij verkozen tot 'Sommelier of the year - regio Oost-Vlaanderen'.

Jolien en Robby deden het meeste van hun ervaring op in Restaurant 't Korennaer, onder de vleugels van sterrenchef Edwin Van Goethem. Na 11 jaar slagen ze dankbaar hun eigen weg in en laten ze hun ideeën en creativiteit graag op u los.

Maak kennis met Jolien. Na 11 jaar sloeg ze, samen met haar partner Robby, haar eigen weg in. Hun ideeën en creativiteit konden ze zo verwerken in hun eigen restaurant, VAS.

Eerder volgde ze een opleiding aan de hotelschool O.L.V.P. in Lokeren. Samen met Robby deed ze ervaring op in Restaurant 't Korennaer onder de vleugels van sterrenchef Edwin Van Goethem.

Vandaag staat ze steeds vol enthousiasme klaar om jou te voorzien van heerlijke gerechten.


Jolien Van Puyvelde
"A recipe is a story that ends with a good flavor"

jolienvp

jolien
robby

Net als Jolien volgde Roby Baccaert een opleiding aan de hotelschool O.L.V.P. in Lokeren en deed hij veel ervaring op onder de vleugels van sterrenchef Edwin Van Goethem.

Bijkomend werd Robby in 2019 verkozen tot 'Sommelier of the year - regio Oost Vlaanderen' na een eerder afgeronde opleiding tot sommelier.

Robby schenkt jou graag een heerlijke glas wijn uit tijdens het genieten van een fantastische maaltijd, gecreëerd door Jolien.


Robby Baccaert
"Wine is the only artwork you can drink"

robbyb

GESCHIEDENIS PAND

Laat je verrassen wanneer je binnenstapt in de oude woonplaats van de notaris-en burgemeesterfamilie Van Raemdonck. Een herenhuis, gedateerd van de 19de eeuw, neemt je volledig mee in de sfeer.

U geniet van een heerlijke maaltijd nabij de markt van Beveren. Houdt U van veel lichtinval en een open gevoel? Reserveer dan een tafeltje op onze overdekte binnenkoer. Vroeger gaf deze binnenkoer toegang aan het koetshuis en de paardenstal, vandaag maakt deze deel uit van het restaurant. Met de grote glaspartij in het dak, is deze ruimte de ideale plek voor jou om te genieten van jouw menu!

info